Η εμπορική εταιρεία αναλαμβάνει τα προϊόντα στα duty free των Βάσεων

 

Συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας για προμήθεια και εμπορία αδασμολόγητων ειδών που πωλούνται στα καταστήματα των Βρετανικών Βάσεων, υπέγραψε η εμπορική εταιρεία Laiko Cosmos με την εταιρεία Sodexo Cyprus Ltd, η οποία έχει την ευθύνη για την εξασφάλιση τροφίμων, ποτών και άλλων προϊόντων στις Βρετανικές Βάσεις.
Πιο ειδικά αναφέρεται ότι η νέα συμφωνία υπαγορεύει προμήθεια και εμπορία αδασμολόγητων προϊόντων από την εταιρεία Laiko Cosmos προς στις Βρετανικές Βάσεις. Οι κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνονται στην αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας είναι:
-τσιγάρα και καπνικά είδη.
-κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά.
-καλλυντικά κι αρώματα.
-παιχνίδια.
-δώρα.
Η συμφωνία που πρόσφατα υπογράφηκε θα έχει ισχύ μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, ενώ η Laiko Cosmos ήδη συνεργάζεται με τις Βρετανικές Βάσεις και τη Sodexo μέσω πενταετούς συμφωνίας για υπηρεσίες αποθήκευσης και προμήθειας τροφίμων.
Πληροφορίες από την εταιρεία Laiko Cosmos τονίζουν ότι η ήδη πολύ καλή συνεργασία για τις υπηρεσίες προς τις Βρετανικές Βάσεις, προστίθεται και η νέα συμφωνία, η οποία είναι σημαντική και για τις δύο πλευρές. Σημειώνεται ότι η συνεργασία έχει τεθεί σε άμεση ισχύ